hani's FotoPage

By: hani sani

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  >  >>]    [Archive]
Tuesday, 3-Jul-2007 15:26 Email | Share | | Bookmark

 
 
 
View all 12 photos...


Tuesday, 26-Jun-2007 10:06 Email | Share | | Bookmark
makteh in australia

 
 
 
View all 6 photos...


Saturday, 8-Jul-2006 09:03 Email | Share | | Bookmark
kawen

7/7/2006-majlis batalkan air semayang
pikah n dah
 
View all 128 photos...
GAMBAR DR CAMERAMAN TAK DPT LG,NI SEMUA ADALAH GAMBAR YG DIAMIK OLEH LIN(ADIK BONGSU UMUR 11THN)&WANAH(SEPUPU).HANDYCAM YG DIBELI RUPANYE TAKDE FLASH,SO,TERPAKSA MENGEDIT LIGHT FILL KAT PICASA SOFTWARE.
1/7/2006(sabtu)-sampai malaysia,kul 12am+ sampai di KLIA.kul 7.55am,flight ke k.bharu.kul 10am,pegi bershopping ngan su,sirah n tuk tik(tuk sedara dr JB) kat pasar Siti Khadijah cari bahan2 tuk wat acar buah Johor&barang balik tassie.balik shopping kul 7pm.
2/7/2006-tempah baju pengantin,cari barang tuk kawin n hantaran&buat HIV test
3/7/2006-dapat result HIV test,anta kat pejabat kadi,cari kasut,cameraman,mak andam&veil
4/7/2006-renew driving license&international license,cuba baju pengantin(tersingkat)&siapkan cenderahati
5/7/2006-amik sijil nikah dr pej kadi,tolong siapkan pelamin&bilik,amik baju pengantin
6/7/2006-amik veil,kasut n tiara dr kedai pengantin,kemas rumah,cari cincin,tangkap gambar passport sbb gambar yg bg tuk imam kena reject(just bcos selimpang tudung!!!!)&majlis semayang hajat&tahlil.
7/7/2006-majlis membatalkan air semayang.first time jumpa parent udin!!
8/7/2006-kenduri kesyukuran
9/7/2006-majlis menyambut menantu&tahlil arwah

alhamdulillah,semua nye berjalan lancar.semoga semua yang membantu di balas jasa mereka oleh tuhan&semua sanak saudara,sahabat handai,kenalan dan jiran termasuk diri kami mendapat berkat dan keredhaan dr majlis tersebut.ameen.


Sunday, 25-Jun-2006 00:58 Email | Share | | Bookmark
trip to brunie island

kat port tunggu ferry at 9.23am
salleh ajak kitaorg kuar kul 7pagi lagi...excited!!!
yeay,dh dpt naik ferry..
View all 70 photos...
10 of us with nazri's ferrari n salleh's evo..just after finishing my last exam paper..kuar rumah kul 7pagi n balik rumah kul 10malam..best,but we didn't have enough time to explore the whole island n wait for the penguins because the penguins usually come at midnight..harap,dpt dtg lain kali n tidur kat sana...mesti syok..


Tuesday, 6-Jun-2006 16:03 Email | Share | | Bookmark
Jemputan ke majlis perkahwinan

Dijemput pelawat fotopages ni ke majlis perkawinan ini
Marilah raikan....
Jangan sesat ye....
Sedar tak sedar kita semua akan melangkah dr satu level ke level yg lain dalam hidup kita...
Saya dilahirkan cepat banyak hari dgn masih didalam uri,dgn berat cuma 2.7kg dan disambut oleh abah ketika mak dan abah bersiap ke tempat kerja(both of them were working at Telekom Kuala Lipis).bila umur nk dekat setahun,saya sudah boleh berjalan.
Saya rapat dgn abang saya,walaupun slalu dibuli,pasal saya tau dia sayang saya walaupon org lain tak buli,belom tentu org akan sayang saya sepertinye.bila dah masuk umur 4/5 tahun,saya sudah boleh membaca,saya suka meniru tulisan abah yg bersambung2 instead of tulis huruf satu-persatu.bila abg masuk tadika,saya ikut dia ke tadika,tp bila turn saya yg kena masuk tadika saya tak pergi sebab saya selalu bangun lambat,jd malu org tgk saya bila nk masuk kelas dan kedua nya sebab abg tiada lg di tadika itu.bagi saya,abang dan kawannya adalah kawan saya.saya takde kawan sendiri dan kurang suka berkawan dengan other girls.so,saya bukanla budak yg asyik main pondok2.tp,bila adik perempuan dah makin besar,barula kitaorg slalu main pondok dalam rumah.
Pendidikan adalah keutamaan dlm keluarga kami manakala matematik&sains adalah darah daging keluarga kami.kami adik beradik cuma boleh score dalam subjek ni dalam pape exam pon.i never got C in my primary & secondary school.But,i got C+ for calculus in UTM(IQ dah turun ).My mum selalu kaitkan kehidupan dgn sains & matematik,contohnye bila bilik bersepah,dia cakap,math kitaorg rendah,sebab tu kehidupan tak teratur.Kl org yg teror math,dia akan hidup terurus macam jalan kerja yg dia buat.dia akan selalu pikirkan kemungkinan2 yg akan jd bila dia buat sesuatu macam dia buat statistic,pikir idea dulu sblm buat sesuatu dan selalu sistematik.sains akan buat kita tau ape kesan kerja kita dengan diri,org lain,alam&persekitaran.sains adalah kebesaran tuhan tuk org yang selalu berfikir.sebab tu semua adik beradik amik sains subjects.Tp sekarang,kl dia bercakap kaitan math ngn hidup,i'll smile.ntah pape,tp kitaorg masih terikut kelogikan diaLOLMane dia dapat idea tu tuk membebel kat kitaorg pon tak tau,tp mak mmg bravo,pasal dia buat lain dr org lain...
Saya penakut orang nye,tapi,saya tabah..saya memang cepat&slalu menangis.menangis sebab yg ntah pape mmg banyak...tp,tak sangka,saya berjaya sampai ke tahap ini walau pon mungkin patutnye lebih tinggi...Dulu,bila darjah 5,berpisah ngn abang,rasa tak tau camne nak sekolah kat tempat yg takde abang(dulu,dia akan tanye pape yg tak kena,dpt priority sbb ade abg&ade teman),tak sangka,saya boleh cari kawan sendiri rupanya.bila dah masuk kat sekolah kelantan,tercengang pasal org cakap bahasa yg langsung saya tak paham,terpikir camne nk pass exam bila tak paham ape cikgu cakap,rupanye,saya boleh paham bila slalu cuba memahami n berkawan ngn diaorg.bila diUTM,terpikir camne la blaja kat sini,dengan girls cuma dalam 30 drpd 200lebih pelajar&camne nk catch up ngn majoriti nye budak dr sekolah teknik yg mmg dh ade asas engineering.Tp,saya dapat blaja drpd takut kepada jalan penyelesaian.masa bekerja,saya blaja,teori yg kita blaja bukannya pengukur hasil kerja kita,pandai bersosial adalah satu kepentingan&sedia utk blaja ape saje(tuk jd versatile)adalah yg terbaik...
8/7/2006,saya mengikut arus,membuat perubahan lagi dalam hidup yang mane melangkah ke alam perkahwinan(tugas,gelaran,keluarga,hidup&kawan baru),tp masih ngn tanggung jawab sbg student di University of Tasmania,anak kepada Mohamad Sani&Puziah(makcik Molek,panggilan dr STF's students),noneh kpd adik beradik,kak anis kepada sepupu,hanis kepada MMP&UTM's friends,Hani kepada NIC,Tuition,UTM,UTAS&member lepak.Semoga tuhan beri kejayaan&kebahagiaan di dunia&akhirat....Amin....


[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net